2018-11-20 11:44:54• hírek • x

Karácsonyi hajcihő? Díszek, ajándék és nagytakarítás: a Nicovidban mindent megtalálsz

Még 35 nap karácsonyig! Rohamosan telik az idő, nyakunkon a Mikulás és advent. Sikerült már megtervezni a készülődést vagy hűbelebalázs módjára állsz neki az ünnepeknek?

Jó hír, hogy idén egy helyen mindent megkaphatsz. A Nicovid melléd áll a téli ünnepsorozat forgatagában is. Nincs többé rohangálás, vége a keresgélésnek. És még a zsebedbe sem kell mélyen belenyúlj. Milyen jó érzés, ha az ünnepeket nyugalomban és zsebhez mért áron úszhatjuk meg!

 

Az előkészületek első lépése a legkellemetlenebb, az alapos nagytakarítás. Ehhez nem csak türelemre és kitartásra, hanem praktikus takarítóeszközökre és valóban hatékony takarítószerekre van szükség. Ezzel könnyebben megy a munka. A Nicovid csapata gondolt a háziasszonyokra: a felmosók, törlők, szivacsok, vödrök, tálak és más hasznos eszközök széles választékából válogathatnak. A takarítószerek a polcokon sorakozva várják, mikor léphetnek akcióba a porcicákkal, a vízkővel és más foltokkal szemben.

 

 

Amikor a lakás csillog-villog, jöhetnek az égősorok, a mécsesek, a szobrocskák, képecskék és más fesztív dekorelemek. A karácsonyi hangulatot az otthonod, a karácsonyfa és az ünnepi asztal dekorációjával teheted igazán különlegessé. A nicovidos árak miatt idén végre ezzel sem kell spórolnod! Ünnepi mintás étkésztlettel, tányérokkal, tálaló edényekkel, poharakkal, csészékkel, szalvétával és terítővel várhatod a kántáló vendégsereget, ha ellátogatsz a Nicovidba.

 

Mi a helyzet a fenyőfával? Az élő fát kivágják. Ha szerencséje van, karácsonyfa lesz belőle, de ha nem, akkor bezúzzák. Olcsóbb, tartósabb és barátságosabb megoldás a műfenyő, melyet az ünnep után egyszerűen szétszerelsz és a dobozába visszatéve elteszed a következő évre. Ez a fa nem szárad el, kitart hosszú éveken keresztül és csak egyszer kell megvenni. Ízlésesen feldíszítve a különbség szinte észrevehetetlen. És még a méretét is Te választod ki.

 

 

Ha a fa megvan, a következő nagy kérdés, hogy idén vajon milyen színű legyen a ruhája? Csak a jól megszokott, régi, netán örökölt szettekkel öltöztetitek már legalább 10 éve? Nem csoda, ha újdonságra vágyik a család! Látogassatok el együtt a Nicovidhez, mert folyamatosan bővülő karácsonyfa dísz készlettel várják az ünnepeket. A számtalan színű, mintájú és formájú csecsebecsék és gömbök mellett, csúcsdíszek, égősorok, girlandok és szaloncukor hegyek között keresgélheti a legszebbet a család apraja és nagyja.

 

Az ajándékozás pedig hab a tortán. Jobb adni, mint kapni – hogy ezt Te is így érezhesd, fedezd fel a Nicovid ajándékötleteit! Játékok minden korosztály számára, ötletes és hasznos háztartási- és konyhai eszközök, dísztárgyak, kozmetikumcsomagok férfiak és nők számára, ínycsiklandó édességek díszcsomagolásban, meleg sapkák és papucsok a zimankó idejére, és még sorolhatnánk. Az ajándékokhoz csomagolópapír vagy csodaszép papírtasak is megvásárolható, hogy egy helyen kapj meg mindent, ami a karácsonyfa alá kerül.

 

 

 

Az ünnep akkor szép, ha nyugalomban telik. Ehhez nem kell a nyakadba vedd a várost, megtalálsz mindent egy helyen. Járj jól, járj a Nicovidhez!

 

A Zsadányi (Closca) sugárúton található központi üzletet hétfőtől péntekig reggel 8.00-tól délután 17.00 óráig találod nyitva, szombaton pedig reggel 8.00 órától délután 13.00-ig szerezheted be a karácsonyi hozzávalókat.

 

A Nicovid üzletei nem csak a Closca sugárúton várnak széles választékkal, hanem a 16-os lakónegyedben is. Az  AXA  bolt az Universului sétányon, hétfőtől péntekig 9.00-19.00 között, szombaton pedig 8.00-14.00 között áll a rendelkezésedre. A gazdag élelmiszer választékáról híres boltot is meglátogathatod, mely szintén az Universului sétányon van. A “La doi pasi” hétfőtől péntekig 7 és 21 órák között, szombaton reggel 8-tól este 8-ig, vasárnap pedig reggel 8-tól délután 2-ig tart nyitva.

 

Ha a Soarelui lakónegyedben laksz, akkor sem kell átbumlizz a városon. A Nicovid üzletlánchoz tartozó Market a Hegyi (Lucian Blaga) úton található, az UU16-os szám alatt. Ez a közért hétfőtől péntekig 7 és 21 órák között, szombaton reggel 8-tól este 8-ig, vasárnap pedig reggel 8-tól délután 2-ig várja a vásárlóit.

 

Az utolsó percre hagynád az ünnepi készülődést? Nem ajánljuk. Ne habozz, nézz be a Nicovidhez!

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: